Εγγραφές μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2019 - 2020

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

 

 

Για να μάθετε το αποτέλεσμα της κατανομής θα επισκεφτείτε την εφαρμογή e-εγγραφές στη διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/

 

Επίσης από την εφαρμογή e-εγγραφές θα εκτυπώσετε την οριστική Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης ΓΕΛ σας προκειμένου να την καταθέσετε στο σχολείο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ο λ ο κ λ η ρ ω θ ε ί  η εγγραφή.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

  • Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης. (Μπορούμε να την εκτυπώσουμε στο σχολείο. Στη περίπτωση αυτή χρειάζονται οι κωδικοί taxisnet)
  • Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας.
  • Έντυπο γονικής συγκατάθεσης πριν από την ανάρτηση εικόνων και βίντεο με μαθητές/τριες στις ιστοσελίδες και ιστολόγια του σχολείου. (Θα σας τη δώσει το σχολείο)  pdf  word
  • Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (Α' 75), του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας ή του/της ιδίου/ας αν είναι ενήλικος/η στην οποία θα δηλώνονται:

1.      Η νομιμότητα της άσκησης της κηδεμονίας σύμφωνα με το άρθρο 13 σε περίπτωση που ο/η μαθητής/τρια είναι ανήλικος/η.

2.      Η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

3.      Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ. ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή αντίστοιχων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού, σύμφωνα με την παράγραφο ΙΣΤ περί Διπλής Φοίτησης.

4.      Ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν είναι κάτοχος Απολυτηρίου ΕΠΑ.Λ.

 Για την κατάθεσή της είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα.  pdf  word

  • Μέχρι την έναρξη των μαθημάτων οι μαθητές και οι μαθήτριες πρέπει να παραδώσουν στη γυμνάστρια το Ατομικό Δελτίο Υγείας .  pdf  word

 

 

Οι κηδεμόνες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης μπορούν να την υποβάλουν κατά την τρίτη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής - Δηλώσεων Προτίμησης στο e-εγγραφές από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 έως και τη Δευτέρα 9  Σεπτεμβρίου 2019.

 

Η Διεύθυνση του 31ου ΓΕ.Λ. Θεσσαλονίκης

 

 

Μαθητικοί Διαγωνισμοί

competitions

Ανακοινώσεις προς γονείς και κηδεμόνες

syll gon 4

Ώρες ενημέρωσης γονέων

parents meeting

Στοιχεία Επικοινωνίας (contact information)
31st Lyceum (Senior High School) of Thessaloniki - Greece

79 Anaximandrou str. TK 54250, Thessaloniki

Tel. +30 3210 316897 Fax +30 2310 303134


31ο ΓΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αναξιμάνδρου 79,  Τ.Κ. 54250, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310316897 Φαξ: 2310303134


email: 31lykthe(at)sch.gr


 

 

Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)

Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)

Διαδραστικά σχολικά βιβλία

ebooks